Uspješna regata

Jedanaesta po redu veslačka regata Prvog ličkog veslačkog kluba „Perušić“ iz Perušića dokazala je još jednom kako su organizatori ovoga događaja na najboljem putu da ta priredba nadraste samu sebe. Kod kućice u Ćojluku na rijeci Lici okupilo se danas 12 posada koji su vozili kanue i kajake u kategorijama jednosjed, dvosjed i četverosjed. Kao i uvijek do sada, ovdje nisu padali rekordi, sudačkog inata, nije bilo svađa, niti prepucavanja tko je bolji. Organizatori su regatu, prije svega, shvatili kao malu turističku atrakciju, priredbu na kojoj će se sve u konačnici (osim sporta) svesti na druženje, slušanje dobre glazbe, domaće delicije.

U kategoriji četverosjeda nadmetale su se dvije posade, obje iz I. ličkog veslačkog kluba „Perušić“. Pobijedile su mlade snage i starijima pokazali onu staru da na mlađima svijet ostaje. Igor Ljevar iz Gospića bio je najbrži u kategoriji jednosjeda. U dvosjedima su najbrži bili Nenad i Igor, a drugu ekipu valja zapamtiti po imenu „Jebeš to“. Obje ekipe su iz Kajak-kanu kluba Gospić. Ana i Eleonora iz Gospića najbrže su djevojke u kategoriji dvosjeda.

Nastavak ispod oglasa

Utrka se odvijala u odličnim uvjetima, uz neznatni lahor, po visokom vodostaju Like i uvijek dobro raspoloženim navijačima.

L. O.