Večeras u Senju: razgovor o obitelji i njezinoj ulozi u društvu

0

Tim za prevenciju i borbu protiv nasilja i drugih ugroza poziva roditelje senjskih osnovnoškolaca i srednjoškolaca na važno predavanje pod nazivom „Snaga obitelji“. Događaj će se održati u četvrtak, 18. siječnja 2024., u Domu kulture u Senju, s početkom u 18:30 sati.

Nakon pozdravne riječi načelnika Policijske postaje Senj, sudionici će imati priliku čuti o važnosti obiteljskih vrijednosti, izazovima s kojima se obitelji suočavaju u suvremenom društvu te će dobiti korisne savjete za jačanje obiteljskih veza. Predavanje će se posebno usredotočiti na temu snage i otpornosti obitelji u prevenciji nasilja i drugih društvenih ugroza.

Oglas

Osim toga, bit će predstavljeni članovi Tima za prevenciju i borbu protiv nasilja i drugih ugroza, koji su posvećeni podršci obiteljima i jačanju zajednice. Prisutni će imati priliku postaviti pitanja, iznijeti svoja iskustva i sudjelovati u otvorenoj diskusiji.

Ovo značajno predavanje suorganiziraju brojne institucije, uključujući Policijsku postaju Senj, Zavod za hitnu medicinu LSŽ – Ispostava Senj, Hrvatski zavod za socijalni rad- Područni ured Senj, Probacijski ured u Gospiću, Ministarstvo hrvatskih branitelja – Područna jedinica Gospić, Županijski sud u Karlovcu – Odjel za podršku žrtvama i svjedocima, Obiteljski centar LSŽ, Srednja škola Pavla Ritera Vitezovića u Senju, Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Senj te Dječji vrtić Travica. Svi zainteresirani su dobrodošli i ohrabreni da se pridruže ovom važnom događaju.

L.O.