Veličanstven skup HDZ-a u Otočcu sa snažnim porukama

1

Jučerašnji  posjet predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka nositelja liste u IX. Izbornoj jedinici Otočcu ima naravno i posebnu težinu.

Priznanje jakom HDZ-u grada Otočca

Potpuno nevažnim i nebitnim osobama dokazano sumnjivog morala   koje su pokušavale svo ovo vrijeme destabilizirati otočki HDZ-e Karamarko je poručio svojim posjetom, stojim iza svakog svog HDZ-ovca koji podiže i motivira stranku i vraća pobjednički mentalitet i ne zanimaju me prćije koje se dešavaju na lokalnim medijima.  Svjedoci smo da i sam predsjednik HDZ-a ima sličan tretman na nacionalnim ljevičarskim medijima, a i jednom lokalnom. Kad pogledate koliko je ljudi okupilo novo vodstvo otočkog HDZ-a  u ranim dopodnevnim satima, koje nije mogla spriječiti ni kiša koja je lila kao iz kabla onda je jasna snaga novog vodstava HDZ-a grada Otočca i odanost Otočana i Otočanki HDZ-u.  Karamarko im je kao i Milinović zahvalio na vjernosti HDZ-u kao i za sve što su dali za HDZ-e i Hrvatsku.

Izdajicama nije mjesto u HDZ-u…..

Svi u Lici znaju da  izdaja gospođe Tomaš Devčič neće naštetiti HDZ-u. Upravo suprotno odlazak takve „moralne veličine“ snaži stranku, što je jasno poručio i predsjednik  HDZ-a  Tomislav Karamarko riječima, čujem da su neki ( jasno je svima tko Tomaš Devčić)  ovih dana napustili  HDZ-e. Takvima stranka nikada nije ništa značila i bolje da su otišli na razne liste kao što je Bandićeva, jer takvima nije mjesto u HDZ-u,  a glas za takve je glas za SDP-e. Ne dajte da Vas takvi prevare, kao razni mostići i putići.

Karamarko sa vodstvom otočkog HDZ-a

Karamarko se sastao sa vodstvom otočkog HDZ-a, koje ga je pobliže upoznalo sa situacijom u Otočcu  (pokazavši mu određenu dokumentaciju koju posjeduju) koja govori o motivima napada na otočki HDZ-e pred ovaj veličanstven skup.  Otočani su pokazali svoju vjernost HDZ-u, a izdajice o kojima je rekao ponešto i Karamarko su politički mrtvaci što će se pokazati i na ovim izborima. 

Izdajicama  uhljeb u HEP  …..

Postavlja se još jedno pitanje hoće li netko pokušati trgovati utjecajem i zaposliti prebjege (čitaj izdajice) u HEP  ili neku drugu ustanovu u Zagrebu ?  I to će vrijeme pokazati . Da li je Tomaš Devčić bila u pravu kada se povjerila  „J . . .    mi  se za HDZ-e idem raditi u HEP „ i je li to razlog izdaje stranke koja joj je sve dala ? Izbori će pokazati koliko vrijedi ime Tomaš Devčić na koje se poziva, te je li zbog toga tijekom ove godine prešla 50 000 km službenim autom ?  Da li se u tim kilometrima „skriva„ i HEP ? A zanimljivo je da svi ostali službeni automobili zajedno nisu prešli toliku kilometra.

V.I.