Vikend u PU ličko-senjskoj

0

Tijekom proteklog vikenda od 31. prosinca 2010. godine do 02. siječnja 2011. godine, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, tri prometne nesreće, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri nasilnička ponašanja u obitelji.

Kriminalitet

Dva kaznena djela (razbojništvo, te dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom) evidentirana su na području Gospića, jedno na području Korenice (lažno prijavljivanje) i jedno na području Senja (neovlaštena proizvodnja i prodaja droge).

Promet

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Otočca i Korenice. U njima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se na području Gospića.

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom, a dogodilo se na području Gospića. Protiv počinitelja će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilja u obitelji  evidentirana su  na području Otočca (3) i Gospića (1).  Počinitelji su uhićeni,  te su uz optužne prijedloge  privedeni  nadležnim prekršajnim sudovima.

MUP