Vikend u PU ličko-senjskoj

0

Tijekom proteklog vikenda od 13. do 15. svibnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, pet prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira,  dva nasilnička ponašanja u obitelji i tri pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava.

Kriminalitet

Kazneno djelo krađe evidentirano je na području Senja, a kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude na području Gospića i Novalje.

Promet

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Korenice i Otočca. U njima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Senja (1) i Otočca (2).

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Korenice, a počinjeno je svađom i vikom. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilnička ponašanja evidentirana su na području Novalje i Otočca. Počinitelji su uhićeni, te su uz optužne prijedloge privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Pronalazak minsko-eksplozivnih  sredstava

Evidentirana su tri pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava na području Senja, Korenice i Gospića.