Vikend u PU Ličko-senjskoj: Dvije prometne nesreće

0

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama:

– u subotu, 5. veljače oko 16.55 sati na državnoj cesti broj 8, kod mjesta Seline,Grad Senj, dogodila se prometna nesreća kada je 22-godišnjak iz Senja upravljajući osobnim vozilom marke „BMW“ gospićkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju dubine cca 2 metra.  Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na daljnjem liječenju u KBC Rijeka.

– u nedjelju, 6. veljače oko 16 sati na državnoj cesti broj 8, kod Karlobaga, dogodila se prometna nesreća kada je 28-godišnjak iz Splita, upravljajući motociklom marke „Aprilia Pegaso“, splitskih registracijskih  oznaka iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, uslijed neprilagođene brzine kretanja u lijevom zavoju izgubio kontrolu nad motociklom i pao na kolnik zajedno s motociklom te udario u zaštitnu metalnu ogradu s desne strane gdje se i zaustavio. Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Gospić.

Očevid prometnih nesreća obavili su službenici Policijske uprave ličko-senjske.

MUP