Za vikend dvije teške prometne nesreće

0

Tijekom produženog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske zabilježeno je dvanaest prometnih nesreća. U tim nesrećama, dvije osobe su zadobile teške, a dvije lakše tjelesne ozljede. Deset nesreća rezultiralo je materijalnom štetom.

Posebno je težak dan bio subota, 30. ožujka 2024., kada su se dogodile dvije nesreće s ozlijeđenim osobama. Prva se dogodila u 14:35 na dionici državne ceste broj 1 u Korenici. Nesreću je skrivila 56-godišnjakinja iz Otočca koja, upravljajući osobnim vozilom registracijskih oznaka iz Gospića, nije propustila automobil zagrebačkih registracija koji je iz suprotnog smjera dolazio. Nakon sudara, automobil zagrebačkih registracija odbio se i zaustavio na betonskom stupu javne rasvjete. Vozačica iz Gospića teško je ozlijeđena, dok je vozač iz Zagreba prošao s lakšim ozljedama.

Oglas

Druga nesreća zabilježena je u 19:30 u Gospiću. U nesreći je teško ozlijeđen 31-godišnjak iz Gospića, a lakše 35-godišnjak iz Otočca. Okolnosti ove nesreće još uvijek se utvrđuju.

Ostale nesreće, koje su rezultirale samo materijalnom štetom, dogodile su se na područjima Otočca, Gospića i Donjeg Lapca.

Iz policije apeliraju na sve sudionike u prometu da budu savjesni i odgovorni kako bi se čuvali vlastiti životi te životi drugih sudionika u prometu.

L.O.