Završen «Gospić Open 2012.»

0

Gospić- Povodom Dana Grada Gospića Tenis-klub «Gospić» organizirao je tradicionalni turnir. «Gospić Open 2012.» okupio je 48 tenisača s područja Zagreba, Rijeke, Otočca i Gospića koji su se nadmetali u tri kategorije: juniori, seniori i parovi. U kategoriji parova slavila su braća Tomislav i Milan Premuž iz Gospića, najbolji junior je Karlo Rukavina također iz Gospića, dok je Nikola Rukavina iz Zagreba premoćno pobijedio sve protivnike u seniorskoj kategoriji te ujedno osvojio naslov pobjednika turnira. Pehare najboljima u ime Grada Gospića uručila je zamjenica gradonačelnika Marta Grgurić.

Tajnik i trener Tenis kluba «Gospić» Nikola Grahovac zadovoljan je sve masovnijem odazivu mladih koji se uključuju u rad kluba.
-Sada imamo preko 50 stalnih aktivnih članova koji redovno treniraju, a u rasponu su od 6 do 60 godina, kaže N. Grahovac. Ovo je zadovoljstvo tim veće što se na terenu vidi sve više mladih koji su uspješno nastupili na mnogim terenima izvan Gospića, kao što su bili odlični i na ovome turniru. Ti mladi ljudi vole i žele igrati tenis, marljivo treniraju i disciplinirani su. Presudno je što u tome imaju potporu svojih obitelji. Dakle, to je to jer ne postoji nikakva čarobna formula za dobrog sportaša!

M. S.