Završen malonogometni turnir Tenis Senj: VIA Senj Butković transporti slavila treći put za redom

0

Ekipa VIA Senj Butković transporti pobijedila je treći put zaredom na Malonogometnom turniru Tenis Senj. U finalu je savladala ekipu Domino Maling iz Pule boljim izvođenjem penala, nakon što je utakmica u regularnom vremenu završila rezultatom 1:1. Strijelac za domaću ekipu bio je Elvir Husarić, dok je za Puležane pogodio Hisa Ramadani.

Kod ekipe VIA Senj Butković transporti svih pet igrača bilo je precizno iz penala. Zabijali su redom Bosančić, Mazzarolli, Tomić, Prpić i Burul. Najboljim igračem turnira proglašen je Elvir Husarić, a najboljim golmanom Antonio Grlj, oba iz ekipe VIA Senj Butković transporti. Najbolji strijelac bio je Danijel Moravac iz Domino Malinga. Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa CB Faza Vid-Mar iz Selca, dok je četvrto mjesto zauzeo MNK Stanovi Genius Pag.

U veteranskom turniru, ekipa Pako i prijatelji Restoran i pizzeria Đir iz Novog Vinodolskog osvojila je naslov prvaka pobijedivši Inglorious Basterdse iz Rijeke s rezultatom 4:1. Ivica Majić briljirao je s tri pogotka, dok je jedan zabio Rade Rusmir. Za Riječane je jedini strijelac bio Marcel Mjeda. Treće mjesto u veteranskoj konkurenciji osvojila je ekipa Zlatko Commerce iz Jezerana, dok su prošlogodišnji pobjednici Poliklinika Ribnjak završili na četvrtom mjestu. Najboljim igračem veteranskog turnira proglašen je Rade Rusmir, najbolji strijelac je Neven Halilović iz Zlatko Commercea, a najbolji golman Filip Arbanas iz ekipe Pako i prijatelji Restoran i pizzeria Đir.

Malonogometni turnir Tenis Senj ove je godine proslavio 60 godina postojanja, no finale je odigrano u senjskoj dvorani “Robert Barbić – Beli” zbog jake kiše. Zanimljivo je da je prije 60 godina, na prvom turniru na Tenisu, također na dan finala padala jaka kiša. Najbolje momčadi na ovogodišnjem turniru podijelile su nikad veći nagradni fond od 10 tisuća eura. Finale je uživo prenosila SportKlub televizija.

L.O.