Zbog orkanske bure vozač kamiona pao i teško se ozlijedio

0
Pogled na Jadransku magistralu

Policija već danima zbog orkanske bure zaustavlja kamione koji su krenuli put Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene. Isto se dogodilo i 58-godišnjem vozaču kamiona iz Nove Gradiške. Iz prometa je isključen u srijedu u mjestu Šarić Draga nedaleko od Karlobaga.

Iz nekog razloga, u srijedu navečer oko 20.30 sati izašao je iz svoga kamiona te pješice magistralom krenuo prema vozačima drugih teretnih vozila, također zaustavljenima zbog zabrane prometa.

Lička je policija izvijestila da je tada zbog jakog bočnog udara vjetra pao na kolnik. Odmah se ustao i došao do kolega s kojima je razgovarao. Vratio se ponovno do svog kamiona. Tijekom večeri još se jednom upustio u šetnju magistralom u potrazi za društvom kolega vozača, no nije im se žalio na nikakve ozljede.

Drugo jutro vozači su ga pronašli bez svijesti u njegovoj kabini te obavijestili Centar 112. Na teren su izašli liječnici Ambulante Karlobag te lički policajci.

Muškarac nije imao vidljivih ozljeda, no hitno je prevezen u gospićku Opću bolnicu, a potom u zagrebački KBC Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Doznajemo da je nakon pada muškarac udario glavom o kolnik, a u bolnici je utvrđeno da ima unutarnje krvarenje.

Iva Vidovivć/VLM