Željava Air Base BFC: Najavljen drugi po redu auto-moto spektakl na pistama bivše vojne baze Željava

Portal Lika online ekskluzivno najavljuje drugo izdanje automobilističkog spektakla Željava Air Base BFC, koji će se održati u bivšoj vojnoj bazi Željava (Objekt 505) u mjesecu rujnu ove godine. Uspješan prvijenac prošle godine, koji je privukao veliki broj posjetitelja i zaljubljenika u auto i moto sport, ove godine će biti nadmašen još većom ponudom aktivnosti i atrakcija.

Idejni začetnik i glavni organizator eventa Zlatko Ružnić Zlaja, ističe da će na drugom izdanju Željava Air Base BFC-a posjetitelji moći uživati ne samo u cestovnim/pistovnim utrkama ubrzanja i umijeću driftanja, već su u planu i zračne akrobacije više vrsta i tipova letjelica, veličanstvena prezentacija skupih i rijetkih automobila, kao i mnoga druga iznenađenja i uzbuđenja. Ovaj spektakl će okupiti ljubitelje automobilizma, motociklizma, avijacije i ekstremnih sportova.

Nastavak ispod oglasa

Ružnić se ovom prilikom zahvaljuje na neizmjerno svestranoj podršci Ličko-senjskoj županiji na čelu sa županom Ernestom Petryjem, Općini Plitvička Jezera s načelnikom Antom Kovačem, NP Plitvička jezera s ravnateljem Tomislavom Kovačevićem, Općini Rakovica na čelu s načelnikom Mihovilom Bićanićem, te protokolarnom VIP uzvaniku, premijeru Unsko-sanskog kantona Mustafi Ružniću.

Nakon prošlogodišnjeg prvijenca i jedinstvenog automobilskog spektakla na pistama u Željavi, ove godine očekuje se još veći broj posjetitelja i još veći spektakl svjetskih razmjera. Svi detalji vezani za event, aktivnosti, natjecanja, sudionike, raspored, kao i sve druge informacije posjetiteljima će biti dostupne putem portala Lika online i društvenih mreža organizatora.

L.O.