ŽKK “Plitvice” ostvario izvanredan uspjeh na KUP-u regije Zapad

0

Na slikovitim Plitvicama, u organizaciji kuglačkog kluba “Plitvice”, održano je finale KUP-a kuglačke regije Zapad, privukavši ekipe iz Ličko-senjske, Karlovačke, i Primorsko-goranske županije. U natjecateljskom duhu i izvrsnoj atmosferi, kuglačice i kuglači pokazali su visoku razinu vještine i sportskog duha.

Maria Barić, predstavnica kluba “Plitvice”, otvorila je natjecanje postigavši iznimno visok rezultat od 562 srušena čunja, čime je zauzela mjesto najbolje pojedinke u ovom dijelu natjecanja. Njezina izvedba dala je ton ostatku događaja, koji je bio ispunjen uzbudljivim trenucima i žestokim sportskim nadmetanjima.

KK “Rijeka” osvojio je prvo mjesto s impresivnih 3229 srušenih čunjeva, dok je drugo mjesto pripalo domaćinu, klubu “Plitvice”, koji je svojim nastupom osigurao plasman u osminu finala KUP-a RH. ŽKK “Ogulin” zauzeo je treće mjesto s ukupno 3082 srušena čunja.

Organizatori se zahvaljuju svim sudionicima na izuzetnom sportskom duhu i čestitaju KK “Rijeka” na zasluženoj pobjedi, kao i ŽKK “Ogulin” na osvojenoj bronci. Posebne pohvale upućene su i kuglačicama kluba “Plitvice” na izvrsnom uspjehu i osiguranom nastavku natjecanja u KUP-u RH.

S nestrpljenjem se očekuje izvlačenje parova za osminu finala KUP-a RH, koje će donijeti nove izazove i uzbuđenja u kuglačicama. Sudionici se već pripremaju za sljedeće etape natjecanja, obećavajući još jedan prikaz vrhunskog sportskog talenta i predanosti.

L.O.