Župan i predsjednik stranke LiPO Darko Milinović i predsjednik stranke LiPO, za Senj, Željko Nekić na Cvjetnicu u Krasnu

0

Danas je Cvjetnica i župan ličko-senjski i predsjednik stranke LiPO, Darko Milinović iskoristio je posjetiti Svetište na Krasnu, te je nazočio misi u Župnoj Crkvi Sv.Antuna Padovanskog.
Na misi,uz predsjednika stranke LiPO Darka Milinovića,nazočila je i potpredsjednica stranke Sandra Samaržija ,članica predsjedništva Tamara Tomaić, a s njima je bio i predsjednik stranke LiPO za Senj i kandidat za gradonačelnika Senja , Željko Nekić Canjuga.
Nakon mise, nastavljeno je druženje u Župnom stanu velečasnog Zebe, naravno uz čašicu rakije i domaćih delicija.
Župan Milinović je zajedno sa Željkom Nekićem nakon toga razgovarao je i s nekim od vlasnika OPG-a koji su također nazočili misi .
Na misi su uz župana Milinovića bili član povjerenstva stranke LiPO za grad Senj , ravnatelj Lučke uprave Predrag Dešić i član predsjedništva Milan Devčić –Ćoda, te diplomirani inženjer šumarstva,član povjerenstva stranke LiPO za grad Senj, Tomislav Rogić.
Nakon što je proteklih tjedana bio na 1. korizmenoj nedjelji u Gospiću, nakon toga u Donjem Lapcu i Korenici , danas su Milinović i Željko Nekić-Cnjuga sa suprugama nazočili misnom slavlju Cvjetnice na Krasnu.
Zamolili smo Milinovića za kratak komentar , kratko je rekao: – Cvjetnica služi da se prisjetimo muke Isusove , a druge izjave o bilo čemu ne bih davao .

L.O