Župan Milinović sa suradnicima susreo se s gospodarstvenicima u Lovincu

U dvorani Kulturno informativnog centra u Lovincu održan je danas ranije planirani skup u organizaciji Općine Lovinac na koji su od strane novoizabranog načelnika općine Lovinac Ivana Miletića pozvani ravnatelji i direktori ustanova i poduzeća koja egzistiraju na prostoru općine Lovinac kao i obrtnici i poduzetnici koji žive i rade na području ove općine.
Na skuou su bili i župan Ličko-senjske županije dr. Darko Milinović, njegov zamjenik za pitanja gospodarstva Vice Nekić te Ana Rukavina – Stilinović, pročelnica za gospodarstvo u Ličko-senjskoj županiji. Cilj ovog skupa bio je upoznati lokalne gospodarstvenike i direktore javnih i drugih poduzeća i ustanova s novoizabranim načelnikom i županom te razmijeniti prve kontakte, a sve u cilju unapređenja daljnjeg razvoja gospodarstva na području općine Lovinac i Ličko-senjske županije. Novoizabrani načelnik Ivan Miletić obratio se nazočnim gospodarstvenicima naglasivši pri tom da će on osobno, kao i općinska administracija u svako doba biti na usluzi gospodarstvenicima.
Govoreći o započetim i budućim aktivnostima župan dr.Darko Milinović je nazočnim gospodarstvenicima istakao da je jedan od prioriteta budućeg rada Ličko-senjske županije pomoć u daljnjem razvoju malog i srednjeg poduzetništva, kao i ukupnom gospodarstvu Ličko-senjske županije u cjelini.
Također se i dio nazočnih gospodarstvenika obratio navedenom skupu kojom su prilikom prezentirali projekte čija je realizacija u tijeku ili će početi tijekom ove godine.

I.M./L. O.

Nastavak ispod oglasa