Je li laž jedini način rada Karla Starčevića?

0

Još jednom se pokazuje sva bahatost, a i laži kojima javnost stalno bombardira Karlo Starčević u očitoj nemogućnosti ispunjenja predizbornih obećanja kojima je kako je sad i svima jasno lagao građana grada Gospića.

Na žalost, na tim lažima je i dobio izbore. Najnovija laž da je Županija pokrenula postupak jednostranog raskida Ugovora, još je jedna od, sada već možemo reći bolesnih laži.

Oglas

DOKUMENTI KOJI POTVRĐUJU NESHVATLJIVE LAŽI  K. STARČEVIĆA

Naime, u posjedu smo dokumenata koji razotkriva bahatost i laži Karla Starčevića kojima on ultimativno traži od Županije da mu se vrati auto koji je Županiji služio za obavljanje radova iz djelokruga izdavanja građevinskih dozvola, a auto je bio sastavnica predmetnog ugovora zbog čega je Županija bez naknade, umjesto Grada Gospića obavljala spomenute poslove.

Nakon upozorenja županije u pisanom obliku da će  inzistiranje na povratu automobila  značiti i raskid ugovora te da će to prouzročiti probleme građanima. Budući da nije stigao nikakav odgovor županije je bila primorana vratiti automobil što je značilo i raskid predmetnog ugovora o obavljanju poslova iz djelokruga izdavanja građevinskih  dozvola koje je županija bez naknade radila za grad Gospić.

JE LI U PITANJU RASTROJENOST ?

Što je preostalo drugo Županiji nego vratiti auto čime je automatski  ugovor raskinut jer u suprotnom po dobro poznatom modelu, Karlo Starčević je zaprijetio kaznenim progonom.

Mnogi se pitaju o čemu je ovdje riječ? Valjda u svojoj rastrojenosti gradonačelnik zaboravlja na dokumente koje šalje raznim institucijama. Temeljem tih dokumenta vidljiva je još jedna laž nakon mnogih predizbornih laži koje Karla Starčevića prokazuju u sada već zabrinjavajućem izdanju.

Ostaje samo jedno pitanje. Radi li se o bolesti koja se naziva  laganje ili je to obrambeni mehanizam gradonačelnika bez jednog jedinog projekta. Ako je svjestan svojih laži onda mu je to način rada, a ako ih nije svjestan onda treba potražiti pomoć.

V.I./L.O.

Dokumenti