Kako su se osramotili Popović i njegov glavni urednik Starčević

3

Čini se da idiotarijama, lažnim smicalicama i lažima kvazinovinara Popovića nema kraja (zbog mnogih već duguje 100-tine tisuće kuna). Zadnji članci govore o neznanju kako se angažira Hrvatska vojska – pa da ga naučimo. Ne može nitko, pa ni Milinović, kako on insinuira angažirati Hrvatsku vojsku već ta procedura ide od zahtjeva od Općinskih i Gradskih stožera prema županiji, onda župan obavještava Državna upravu za zaštitu i spašavanje koja pokreće proceduru angažiranja Hrvatske vojske. Sad je vrlo jasno tko Popoviću nalaže pisati, možemo slobodno reći, debilne članke.

Zašto gradonačelnik omalovažava Hrvatsku vojsku?

Oglas

Izgleda da gradonačelnik Grada Gospića i Stožer civilne zaštite Grada Gospića nemaju koordinaciju. Jer kako protumačiti gradonačelnikov dopis od 23.veljače koji je ispod svake razine i koji vrijeđa Hrvatsku vojsku zbog toga što su čistili dvorište i pristup OŠ dr. Jure Turića i Dječjeg vrtića koji po riječima gradonačelnika su bili očišćeni. Vrijeđanje HV od strane gradonačelnika koji je ’91 bio u Njemačkoj i ne treba čuditi.

Zabrinjavajuća nekoordiniranost između gradonačelnika i njegovog zamjenika

Da gradonačelnik Gospića Karlo Starčević jednako kao i Popović ne pozna proceduru govori i rečenica koju je napisao -citiramo: „Ukoliko dođe od potrebe intervencije HV Grad Gospić će sa zapovjedništvom stupiti u izravnu vezu“. To govori o apsolutnom nepoznavanju djelokruga svoga rada sa kojim bi gradonačelnik trebao biti upoznat. Hrvatsku vojsku se angažira na prije spomenuti način. U dopisu Karla starčevića piše da ih čudi nepotrebno aktiviranje Hrvatske vojske da bi odmah sutradan stigao Zahtjev od Gradskog stožera za angažiranjem Hrvatske vojske. E pa tko je tu lud? Karlo Starčević i Popović ili Ivica Tomljenović koji je uputio Zahtjev? Očito jedini koji poznaje proceduru je zamjenik gradonačelnika Ivica Tomljenović. Dobro je da u gradskoj upravi imamo jednog takvog.

Nekulturan, necivilizirani i bahati dopis vrijeđanja Hrvatske vojske Karla Starčevića možete pogledati ovdje, a također i zahtjev kojim je odmah nakon toga zatražena intervencija Hrvatske vojske.

L.O.