Foto natječaj povodom Svjetskog dana turizma

0

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, Turistička zajednica Općine Perušić  poziva Vas da sudjelujete u foto natječaju. Pozivaju se svi foto kreativci da se prijave te da pošalju svoje fotografije. Traži se najbolja fotografija Općine Perušić te njenih prirodnih ljepota i kulturne baštine, gastro ponude. Foto natječaj se otvara 6.9. i trajat će sve do 25.9.2018. godine. Pravila natječaja su objavljena na stranicama Turističke zajednice Općine Perušić www.tz-perusic.hr

Po završetku natječaja stručni žiri će odabrati najbolje fotografije, a nagrađene fotografije bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice Općine Perušić.

Autor najbolje fotografije bit će nagrađen.

U obilježavanje će se uključiti i Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ koja će taj dan omogućiti svim posjetiteljima posjet špilji Samograd po sniženim cijenama ulaznicama od 30 kuna po osobi. Osim sniženih cijena, posjetitelji će moći razgledati i ukupnu turističku ponudu Perušića predstavljenu putem postera i letaka te sve fotografije koje su pristigle na natječaj.

Svjetski dan turizma, slavi se širom svijeta svakog 27. rujna, a njime se želi na jedinstven način dočarati i pritom osvijestiti javnost o aktualnom i potencijalnom doprinosu turizma u pogledu koncepta održivog razvoja. Ovogodišnje obilježavanje UNWTO održava u Budimpešti u Mađarskoj, a u fokus je stavljena važnost digitalnih tehnologija u turizmu, stvaranje prostora za revolucionarne inovacije i pripremanje sektora za budući rad.

L.O./PP