Milinović: “Senj u nedjelju bira između Istanbulskog Sanjina i demokršćanske ponosne katoličke Hrvatske”

0

Među govornicima na sinoćnjem predizbornom skupu Darka Milinovića bila je i prof. Laura Turkalj, koja je istaknula da ni u jednom trenutku nije dvojila kome će dati potporu.
“Kad me dr. Milinović pozvao na listu, ponosno sam to prihvatila. Dr. Milinoviću, imate veliku potporu Senjkinja i Senjana”, kazala je.

Nakon jučerašnjeg skupa punog euforije, jasno je da Milinović uživa veliku potporu, ne samo među HDZ-ovcima, nego i među mnoštvom drugih ljudi kao nezavisni kandidat.

Pitali smo Milinovića očekuje li potporu u Senju.

“Naravno da očekujem, budući i u Senju biraju na neki način između Sanjina Rukavine za kojeg je Istanbulska Hrvatska sve, a za mene je sve demokršćanska i katolička Hrvatska. Bira s jedne strane između onoga koji stalno nekoga ruši, najprije Nekića pa mene….Bira onoga tko se povinjuje svakom tko je iznad njega u hijerarhiji, onoga koji očito često puta nema svoj stav već uvijek nečiji nametnuti stav. S druge strane mene koji sam kao i većina Hrvatica i Hrvata u Senju protiv Istanbulske konvencije, koji gradim, a ne rušim i imam nepokolebljive stavove. Uvjeren sam da će i ponosni branitelji Senja koji su stvarali i ginuli za Hrvatsku na ličkim bojištima izabrati mene”, kazao je Milinović.

L.O.