Za vrijeme vikenda mesni doručci u strahu da će biti otuđeni! Uvedite socijalnu distancu od njihovih kradljivaca…

0

Poznatom gospićkom  „skupljaču mesnih doručaka „ očito ne odgovaraju neke mjere koje županija u suradnji sa općinama i gradovima uvodi u pomaganju gospodarstvu u ova krizna vremena. Najpoznatiji „skupljač mesnih doručaka“  i  ostalih potrepština po trgovačkim centrima  naravno da ima pravo moralizirati i propitivati se. Bilo bi dobro da se  kao „odgovoran skupljač mesnih doručaka„  raspita recimo za plaće direktora gradskih poduzeća  npr. Usluge, Komunalca, dvoje  zamjenika gradonačelnika i ostalih. Pa evo  mi ćemo radi boljeg  sveopćeg informiranja postaviti to pitanje Gradu Gospiću.

Je li gradonačelnik kupio atraktivno zemljište pored šume Jasikovac koju uređuje javnim novcem?

Oglas

Bilo bi vrlo zanimljivo znati, a kako bruje u Gospiću, da je gradonačelnik Starčević kupio zemljište pokraj šume Jasikovac koju uređuje javnim novcem, te ima li nekakvih pokušaja sumnjivih radnji oko kupovine zemljišta u Smiljanu gdje je trebao niknuti velebni „svemirski„ centar Nikola Tesla koji je gradonačelnik vrlo revno najavljivao u izbornoj kampanji. Budući da se radi o „svemirskom„ projektu vjerojatno je on nevidljiv običnim okom te se navodno ovih dana čeka izdavanje uporabne dozvole nakon koje će centar biti vidljiv i običnim okom. Nadamo se da će i vlasnici parcela također  biti vidljivi običnim okom. Čekamo odgovore da bi pokazali da su možda to sve kuloarske priče.

Mesni doručci u strahu da će biti ukradeni

Kreće produženi vikend te se očekuju velike gužve u trgovačkim centrima, a gužve pogoduju otuđivanju mesnih doručaka i ostalih potrepština. No u zadnje vrijeme primijećeno  je da se najpoznatiji „ljubitelj mesnih doručaka“ rjeđe pojavljuje u trgovačkim centrima budući smo, čini nam se, napravili dobro djelo za trgovačke centre te je  promet „skupljača mesnih doručaka“ bitno pao. Ali trgovci budite i dalje na oprezu, možda se „skupljač mesnih doručaka“ samo pritajio. Navodno će gradski Stožer na čelu sa stručnjakom za zdravstvena pitanja Ivicom Tomljenovićem-Golubom  propisati  socijalnu distancu između mesnih doručaka i onih koji ih skupljaju (čitaj kradu). Civilni gradski Stožer stoga pojačava mjere za produženi vikend.

L.O.