Senjani organiziraju dobre fešte, a ostali?

0

U Ličko-senjskoj županiji je većina gradova i Općina (ali naravno ne svi) pripremila bogate sadržaje za Advent i Božićne blagdane. Iz Grada Senja su se oglasili kako su za najljepši dio godine Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja pripremili prigodan adventski program.

Program započinje 27. studenoga 2021. u 18 sati paljenjem božićnih lampica i prve adventske svijeće na Pavlinskom trgu te druženjem uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°. Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se „Duo Domižana“.

Oglas

Kroz adventsko vrijeme očekuje nas još božićni sajam Osnovne škole S.S. Kranjčevića, božićna priredba Dječjeg vrtića „Travica“, predstava za djecu, adventsko natjecanje u kuhanju tripica, blagdanska mađioničarska predstava, dolazak Moto Mrazova koji će darivati djecu te spravljanje velikog rižota od liganja na Badnjak.

U vrijeme svih  adventskih vikenda najmlađi će moći uživati u animiranim božićnim filmovima u senjskom kinu, a oni malo stariji moći će se svake subote od 18  sati podružiti uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°.

Sve ovo događat će se uz pridržavaju trenutno važećih epidemioloških mjera.

L. O.