Uskoro osmo izdanje cestovne utrke Gacka Run

0

Osmo izdanje popularne cestovne utrke Gacka Run (nekada Trk uz Gacku) održat će se u subotu, 24. lipnja. Utrka, koja se redovito održava od 2016. godine, nudi različite discipline za sve uzraste, uključujući glavnu utrku na 5 i 10 km te dječje utrke na 100, 200, 500 i 1000 metara. Staze utrke prate prirodni tok rijeke Gacke, a start i cilj su smješteni u gradskom parku Otočca.

Gacka Run ima za cilj povezati grad s prirodom i promovirati trčanje kao sport za sve dobne skupine. Zanimljivost utrke je posebna kategorija za stanovnike Gacke doline. Utrka je također uspješno promovirala Grad Otočac i Gacku dolinu, privlačeći trkače iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Tijekom utrke, DJ Danny Black nastupit će u gradskom parku, a nakon dodjele medalja očekuje nas koncert grupe Infinity Band, što osigurava zabavu za natjecatelje, građanstvo i posjetitelje.

Prijave za utrku primaju se putem web stranice Stotinka.hr do 12. lipnja, a svi koji se prijave i uplate kotizaciju do tog datuma dobit će bogat startni paket. Moguće je prijaviti se i naknadno, ali bez startnog paketa.

L.O.