Nova zgrada u Pazariškoj

0

GOSPIĆ- Prezentacija detalja o zgradi sa 30 stanova što će se graditi u sustavu POS-a u Pazariškoj ulici, okupila je potencijalne kupce, predstavnike Grada Gospića, Agencije za prodaju nekretnina (APN) i predstavnike poslovnih banaka. U holu Kulturno-informativnog centra okupljene je najprije pozdravio gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić.
-Stručnjaci APN-a će vam prezentirati detalje ovog objekta, gradnju stanova koju grad Gospić svesrdno pomaže. Nama je najvažnije da budući vlasnici stanova, uglavnom vrlo mlade obitelji, da ostanete živjeti u Gospiću. Ovdje su i predstavnici poslovnih banaka koji će vam pomoći u svezi saznanja na koji način kupiti stan. Svi koji smo ovdje došli želimo pomoći, svako na svoj način i u tom vam smislu stojimo na raspolaganju, kazao je gradonačelnik Krmpotić.
Zanimanje za kupnju 30 stanova u novoj zgradi u Pazariškoj ulici u Gospiću iskazalo je 35 obitelji, a na njihova su pitanja odgovarali predstavnici Agencije za pravni promet nekretnina i timovi poslovnih banaka koje imaju poslovnice na području Grada Gospića i šire. Direktor prodaje APN-a Krešimir Žunić definirao je mnoge detalje nove zgrade, uz projekciju vizure i tehničke elemente. Zemljište buduće zgrade, komunalnu infrastrukturu i niz drugih pogodnosti koje će sniziti cijenu četvornog metra novih stanova omogućio je Grad Gospić. Prema dinamici priprema ova bi se zgrada trebala početi graditi početkom 2016. godine.
H. J.

Oglas