Razotkrivene laži ratnog „papučara“ Popovića

1

Kukavičluk i izbjegavanje „Oluje“ Popoviću očito ne daju san na oči pa potegne i za kojom čašicom.
Istinski branitelji se ne hvale svojim sudjelovanjem u Domovinskom ratu, već to može raditi osoba kao Željko Popović, koji je najveći dio rata služio u kancelariji u papučama. Naime, prema našim saznanjima, dobio je poziv, a kako se nije odazvao bio je „priveden”. Policijski službenici iz tog vremena otkrivaju nam da je pokušao učiniti sve da ne obuče uniformu, povlačeći navodno i neke veze, ali istinski zapovjednici to nisu dopustili.

Kako je Popović sramno izbjegao „Oluju“

Iz policijskih krugova doznajemo da je kako ga nazivaju „dezerteru“ Popoviću, prijetio nečasni otkaz u hrvatskoj policiji. Kako bi izbjegao nečasni otkaz, ali i ono što zaprepašćuje prave domoljube, kako bi izbjegao i „Oluju“ navodno je sam dao otkaz.

Najveći dio svojega ratnoga staža Popović je proveo na kancelarijskom poslu u PU obavljajući taj posao u papučama. Pravi hrvatski branitelj sam sebe nikada ne hvali kao što to radi ratni papučar  Popović, a on to, pretpostavljamo, radi iz činjenice kako se govori u braniteljskim i policijskim krugovima jer je učinio sve kako bi izbjegao sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji „Oluja“.

Ratni papučar Popović skrivao se po Gospiću i Perušiću u vrijeme Oluje

Svjedoci govore da se ratni papučar u vrijeme Oluje skrivao po Gospiću i Perušiću. Postavlja se logično pitanje, kako taj dezerter, kako ga karakteriziraju istinski branitelji, ima obraza hvaliti sam sebe, jer dok su drugi bili u rovovima i na prvoj crti bojišnice, on je sjedio u udobnoj kancelariji.

Pitanja bez odgovora – Popoviću pokaži medalju „Oluja“

Moralnu i  intelektualnu veličinu Ž. Popovića pozivamo da nam javno odgovori na neka lagana pitanja.

-Činjenica je da je na Krvavi Uskrs  na Plitvicama bila Specijalna antiteroristička jedinica Lučko. Zašto Popović laže da je bio na Plitvicama na vrijeme Krvavog Uskrsa?

-Je li svjestan da na taj način omalovažava žrtvu pokojnog Josipa Jovića i svih istinskih domoljuba i branitelja?

I na kraju pozivamo Popovića da pokaže medalju za sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji „Oluja“.

L.O.