Advent u Gospiću: Leteći odred zagrijao hladnu gospićku večer

0

Petak je u Gospiću bio je pravi praznik za stanovnike grada, posebno za najmlađe, zahvaljujući bogatom programu koji je organiziran u sklopu adventskog slavlja. Središnji događaj dana bio je otvaranje lunaparka na Trgu Stjepana Radića, koji je odmah privukao veliki broj posjetitelja svih uzrasta. Djeca, osobito uzbuđena i radosna, s oduševljenjem su dočekala ovu novu atrakciju u gradu, koja je nudila raznovrsne zabavne sadržaje.

Uz uzbudljivu atmosferu koju je lunapark donio u grad, večer je bila rezervirana za još jedan poseban događaj – koncert popularnog pop-rock benda “Leteći odred”. Poznati po energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku, “Leteći odred” je uspio zagrijati hladnu gospićku večer, pružajući posjetiteljima nezaboravno glazbeno iskustvo.

Dodatno obogaćujući večernji program, organizatori su posjetiteljima ponudili besplatno piće i uštipke, stvarajući još ugodniju atmosferu. Vrhunac večeri bio je spektakularni vatromet, koji je svojim šarenim bojama i veličanstvenim prizorima dodatno uveličao ovaj poseban dan u Gospiću.

Atmosferu s trga u Gospiću pogledajte u fotogaleriji.

L.O.