Advent u Perušiću: Pop&rock party uz grupu “Tajno ime” ovog petka

0

Ovog petka, 15. prosinca 2023., perušićki park, prepoznatljiv po svojoj izuzetnoj ljepoti i ugođaju, bit će domaćin posebnog adventskog događaja. S početkom u 18 sati, središte ovog lijepog grada pretvorit će se u mjesto blagdanskog slavlja i zajedništva.

Za glazbenu kulisu pobrinut će se popularna grupa “Tajno ime”, koja svojim energičnim pop&rock repertoarom obećava nezaboravno večer. Posjetitelji će imati priliku uživati u melodijama koje odjekuju kroz uređene aleje i skrivene kutke parka, stvarajući savršenu atmosferu za adventsko druženje.

Organizatori naglašavaju da je ovaj događaj prilika za sve generacije da uživaju u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, te da je ujedno i poziv na zajedništvo i stvaranje lijepih uspomena. “Toplo se obucite, ponesite dobro raspoloženje i dođite na mali ali najslađi Advent u Lici”, poručuju iz organizacijskog odbora.

Uz obećanje toplih napitaka, ukusnih zalogaja i srdačnog društva, ovaj događaj se ističe kao savršen način za dočekati nadolazeće blagdane u duhu prave adventske čarolije.

L.O.