Adventska čarolija na Plitvičkim jezerima počinje 9. prosinca: Doživite zimsku idilu u srcu prirode

0

Ove zime, od 9. prosinca 2023. do 2. siječnja 2024., Plitvička jezera pretvaraju se u bajkovitu destinaciju za proslavu Adventa. Na dvije lokacije – u Buffetu Slap na Ulazu 1 i u Zimskom vrtu hotela Jezero – posjetitelji će imati priliku uživati u jedinstvenim blagdanskim doživljajima.

U Buffetu Slap, svakodnevno od 7 do 17 sati, očekuje vas bogata adventska gastro ponuda, a od 8 do 13 sati druženje s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz. Zimski vrt hotela Jezero otvara svoja vrata vikendima, od 14 do 22, nudeći također izvanrednu gastro ponudu i priliku za druženje s omiljenim blagdanskim likovima.

Svečano otvorenje Adventa zakazano je za 9. prosinca 2023. u hotelu Jezero, gdje će posjetitelji biti dočekani bogatim programom. Od 15 do 18 sati možete uživati u vožnji kočijom s konjima, a isto tako posjetiti kongresnu dvoranu hotela Jezero gdje će se od 15:30 do 18 održavati facepainting. Vrhunac večeri bit će predstava “Čarobna zima – Klaun Šarenko”, koja počinje u 18 sati.

Doživite čaroliju Adventa na Plitvičkim jezerima – mjesto gdje se priroda, kultura i blagdanski duh sjedinjuju stvarajući nezaboravne trenutke za cijelu obitelj.

L.O.