Alesso za kraj prestižnog MTV DJ Festivala u Novalji

0

Novalja – Prestižni MTV DJ MAG Festival u novaljskoj je Papayi priuštio nezaboravne trenutke brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta. U tri festivalska dana nastupili su i AN21 i Max Vangeli, Cadenza Showcase i Joachim Garraud. Najpoznatija svjetska glazbena televizija MTV godinama prati događanja u klubu Papaya, a slike s ovogodišnjeg Festivala obići će cijeli svijet, te tako još jednom poslati jasnu poruku o Hrvatskoj i Novalji kao jednoj od vodećih turističkih destinacija s bogatim i glazbenim programom koji uključuje nastupe vodećih DJ-a svijeta. Nekoliko tisuća posjetitelja Alessa je proglasio kraljem Papaye, a tulum je trajao do svitanja zore.

 “Prvi put sam u Papayi i iznenađen sam reakcijama Vaše publike. Osjećao sam se kao da sam ovdje godinama i kako da se svi već jako dobro znamo. Atmosfera je bila sjajna i ovo je defitnitivno jedan od mojih najdražih nastupa ovog ljeta..“ – izjavio je razdragani Alesso.

Oglas

Deseta jubilarna sezona 30. najboljeg kluba na svijetu za 2012. godinu Papaye (DJ MAG), te rekordna posjećenost govori kako će ovo biti sezona za pamćenje. O klubu Papaya i ove godine izvještavaju brojni domaći i inozemni mediji, a u tijeku je i snimanje dokumentarnog filma o deset godina destinacije plaže Zrće i kluba Papaya. MTV DJ MAG Festival nije propustila ni australska manekenka hrvatskog porijekla Maria Ricov koja je Papayu posjetila prvi put i oduševljena najavila povratak i iduće godine.

LO