Bahatost i izmišljotine su nečiji zaštitni znak

2
I ovo prijateljstvo naprasno je puklo

U cijelosti prenosimo reagiranje koje je naš kolega Marin Smolčić danas poslao gradonačelniku Grada Gospića Karlu Starčeviću zbog intervjua kojega je gradonačelnik dao portalu Slobodna Like. U spornom intervjuu se na prizeman i neprimjeren način prvi čovjek Gospića obračunava sa onima o kojima nema dobro mišljenje.

—————-

Marin Smolčić

Grofa Janka Draškovića 7, Gospić

Mob.: 099/ 743-9936

E-mail: m.smolcic.gs@gmail.com

                                               Grad Gospić

                                               n/p gradonačelnik Karlo Starčević

 

U današnjem izdanju portala Slobodna Lika osvanuo je vaš intervju s urednikom Željkom Popovićem. Uz uobičajeni repertoar uvreda i izmišljotina koje lažljivi Popović redovno plasira o meni, a za što sam ga nebojeno puta tužio i dobio sve sudske parnice, danas ste se priključili i vi, gospodine gradonačelniče.

Ne znam u kojem sam se ja tekstu izuzeo na vas i vaš rad te sam od vaše strane zaslužio besmislene izmišljotine i uvrede po kojima sam ja uništio radio Gospić, a u širem kontekstu i mnoga druga radna mjesta, kako naglašavate u današnjem tekstu!?!

Na ove ću izmišljotine zasigurno reagirati sudskom tužbom. Tužbu ćete sigurno izgubiti, što za osobu vaših poslovnih i imovinskih referenci svakako nije problem. Problem će biti u tome što će šira javnost na ovaj način doznati na koju se razinu komuniciranja i  iznošenja neistina spuštate kao gradonačelnik Gospića i predsjednik jedne od najstarijih hrvatskih političkih stranaka. Doista ne znam koga sam to ja „žicao za kavu u PUB-u“, kako to vi izjavljujete u kontekstu cijele priče???

Moji dušebrižnici, a vama odani novinari, su mi kao direktoru radio Gospića 2015. godine u dva navrata poslali financijsku reviziju. Jednu državnu, a drugu privatnu. Prijavili su me i Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Rezultat svih nalaza je bio kako u poslovanju Hrvatskog radija-radija Gospić nije bilo niti jednog propusta, niti ne nedostaje niti jedna lipa.

Žalosno je da se harangi protiv mene sada uključujete vi, gradonačelniče. Od čovjeka vašeg rejtinga koji je živeći izvan Domovine puno prije nas mnogih osjetio što je demokracija očekujem sve, ali ne besmislene uvrede i poniženja. Barem to ne zaslužujem kao hrvatski branitelj.

Marin Smolčić

U Gospiću 27. lipnja 2019.