Besplatna edukacija za iznajmljivače smještaja u Gospiću

Turistička zajednica grada Gospića organizira besplatnu edukaciju za sve one koji se bave ili planiraju baviti iznajmljivanjem privatnog smještaja. Edukacija će se održati u Kulturno informativnom centru u Gospiću, 22. studenog 2023. godine, s početkom u 16:30 sati.

Edukaciju će voditi Ana Klancir iz Epic Advice, stručnjakinja s bogatim iskustvom u turističkom sektoru. Sudionici će imati priliku naučiti kako se pripremiti za poslovanje u 2024. godini, administrativno voditi posao iznajmljivanja, urediti ili preurediti smještajni objekt, te kako i gdje objaviti svoj smještajni objekt. Također, edukacija će obuhvatiti i savjete o postavljanju cijena.

Nastavak ispod oglasa

Edukacija je namijenjena osobama koje razmišljaju o početku poslovanja, privatnim iznajmljivačima, vlasnicima i menadžerima manjih hotela, hostela i drugih vrsta smještaja, kao i turističkim agencijama i mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji se bave prodajom smještajnih kapaciteta.

Na edukaciji će biti prisutni brojni ugledni gosti, uključujući zamjenicu gradonačelnika grada Gospića, Kristinu Pršu, direktora Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivana Radoševića, Marijanu Lulić, pročelnicu Upravnog odjela za poljoprivredu i turizam, te djelatnike Turističke zajednice grada Gospića.

Svi zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak do 20. studenog 2023. godine putem e-maila na adresu info@visitgospic.com ili telefonom na broj 053 560 752. Ova edukacija pruža izvanrednu priliku za sve koji žele unaprijediti svoje poslovanje u turističkom sektoru, stjecati nove vještine i saznati najnovije trendove u industriji.

L.O.