Besplatna edukacija za iznajmljivače u organizaciji TZP Plitvičke doline, TZO Plitvička jezera i TZG Slunja

0

Turistička zajednica Plitvičke doline, Turistička zajednica općine Plitvička jezera i Turistička zajednica grada Slunja zajednički organiziraju besplatnu edukaciju namijenjenu iznajmljivačima sa svojih područja. Edukacija će se održati 14. ožujka u Hotelu Jezero, u dvorani Flora, s početkom u 16 sati. Cilj edukacije je pružiti korisne savjete i smjernice kako se istaknuti u sve konkurentnijoj turističkoj destinaciji.

Edukacija će pokriti širok spektar tema od iznimne važnosti za sve one koji se bave ili planiraju baviti iznajmljivanjem. Od prve ideje do realizacije, sudionici će imati priliku naučiti kako započeti s iznajmljivanjem ili kako unaprijediti svoju postojeću ponudu. Bit će riječi o važnosti određivanja ciljane publike i idealnog gosta, kao i o ulozi kvalitetnog sadržaja i priče koja je temelj svih komunikacijskih kanala.

Oglas

Također, edukacija će obuhvatiti i važnost društvenih mreža i oglašavanja, izradu i značaj web stranice za poslovanje, kreiranje cjenika i postavljanje prodaje te prodajne kanale koji donose rezultate, uključujući direktne prodaje i platforme poput Booking.com i Airbnb. Poseban naglasak bit će na digitalizaciji poslovanja, uključujući upotrebu channel managera i važnosti njegova posjedovanja, kao i na obračun PDV-a na proizvodnju i ulazak u sustav PDV-a.

Zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji trebaju se prijaviti najkasnije do 10. ožujka ispunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog na poveznici. Ovo je izvrsna prilika za sve iznajmljivače da prošire svoja znanja, unaprijede svoje poslovanje i bolje se pozicioniraju na turističkom tržištu.

L.O.