Besplatni edukativno-pustolovni program za srednjoškolce

Od 5. – 9. siječnja 2017. (OBC) Outward Bound Croatia, organizira 5-dnevnu Zimsku pustolovinu u Lici za mlade od 14 – 18 godina!

„Program je izvrsna opcija za mlade da provedu dio zimskih praznika u kvalitetnom okruženju i nauče više o svojim sposobnostima, osobnoj odgovornosti i timskom radu te steknu nova prijateljstva i lijepe uspomene.“ izjavljuje Lana Novosel, voditeljica projekta.

Nastavak ispod oglasa

U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića, s grupom od 14 mladih, raditi će 2 licencirana OBC instruktora, na razvoju njihovih osobnih i socijalnih vještina, te vještina snalaženja u prirodi.

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bound-a – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi, koja već 75 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta.

OBC već 10 godina razvija hrvatske mlade kroz svoje programe. OBC programi prepoznati su kao kvalitetna nadopuna školskom programu, od strane brojnih institucija i škola. Tako se i ovaj program provodi uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.  

Prijave office@outwardbound.hr www.outwardboundcroatia.com 

L.N./L.O.