Božićna bajka u Perušiću: Objavljen program ovogodišnjeg Adventa

U Perušiću, srcu Like, i ove se godine održava bogat adventski program koji privlači posjetitelje svojom jedinstvenom atmosferom.

Adventski program započinje 2. prosinca u 15 sati s već tradicionalnom Čarolijom na Grabovači. Tada se Grabovača pretvara u svijet bajki obasjan stotinama lampica, a blagdanska atmosfera zavlada parkom. Posebna iznenađenja pripremljena su za djecu u svakom kutku parka. Uz miris kuhanog vina i ličkih uštipaka, 15. prosinca, slavlje se seli u centar Perušića gdje će se održati Blagdanski pop&rock party, s nastupom grupe Tajno ime.

Nastavak ispod oglasa

Osmišljen je i poseban dječji program koji će se održati 21. prosinca. Djeca će imati priliku uživati u predstavi „Bjelobradi nosi darove“ u izvedbi teatra Gavran. Istog dana, OŠ Perušić i ostale škole s područja Općine Perušić, Narodna knjižnica Općine Perušić i JU Pećinski park Grabovača sudjelovat će na Humanitarnom božićnom sajmu.

Božićni kviz na otvorenom održat će se u organizaciji ljubitelja kvizova, a djeca će tijekom predbožićnog razdoblja moći sudjelovati na radionicama koje organizira Narodna knjižnica Općine Perušić.

„Adventiraj s nama“ je poziv za 23. prosinca, kada će za glazbeni dio programa biti zadužen Trio Marinero. Perušićki Advent, popularan zbog svog intimnog i toplog ambijenta, tada postaje središte najbolje blagdanske zabave.

Iz Turističke zajednice Općine Perušić posebno zahvaljuju Općini Perušić, PP Grabovača, Perušić d.o.o. i Narodnoj knjižnici Općine Perušić za pomoć oko ukrašavanja i uređenja lokacije Adventa.

Kao vrhunac blagdanskih događanja, doček Nove godine će se održati u grijanom šatoru u centru Perušića uz Tamburaški sastav Baruffa, simbolizirajući radost i zajedništvo koje ovaj Advent donosi.

L.O.