Brinje: Učenici na prijemu kod načelnika

0

Brinjski načelnik Ivica Mesić je danas u svojim prostorijama primio učenike OŠ Luke Perkovića koji su postigli zapažene rezultate na Županijskim i Državnim natjecanjima u školskoj godini 2009./2010. godini. Učenici su kod načelnika Mesića došli u pratnji ravnateljice Marije Vičić i svojih nastavnika mentora koji su tijekom školske godine sa njima marljivo radili te je stoga njihov rad zapažen i vrednovan na različitim natjecanjima.

Pod vodstvom mentorica Mande Duić i Katice Borić, Dario Poznanović iz 7. razreda osvojio 1. mjesto, a Matija Tomac iz 6. razreda odlično 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike te su sudjelovali i na regionalnom natjecanju.

Pod vodstvom mentorice Julke Šebalj, Dario Poznanović iz 7. razreda i Valentina Linarić iz 8. razreda su osvojili 1. mjesta na Županijskom natjecanju iz biologije.

Pod vodstvom mentorice Snježane Orlić, Ana Vičić iz 5. razreda je osvojila 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture, a sudjelovala je i na Državnom natjecanju. Sanja Poznanović iz 5. razreda je osvojila 2. mjesto, a Dolores Vuković 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz istog predmeta.

Pod vodstvom mentora Stanislava Ninića, Nino Podnar iz 5. razreda je osvojio 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz likovne kulture, a sudjelovao je i na Državnom natjecanju. Na Državnoj smotri iz likovne kulture nagrađeni su i radovi Daria Toljana iz 5. razreda te Sandre Holjevac iz 7. razreda.

Načelnik Ivica Mesić je učenicima podijelio prigodne poklone i čestitao im na izvrsnim rezultatima na natjecanjima te zaželio i u budućnosti puno uspjeha u radu i učenju.Felix/ Brinje