Čarobni božićni dan u Karlobagu

0

Karlobag se priprema za čarobni božićni dan. U subotu, 23. prosinca građani i posjetitelji moći će uživati u raznolikim aktivnostima koje će obilježiti ovu blagdansku sezonu.

Dan započinje u 12 sati “Photobooth” događanjem gdje će svi zainteresirani moći napraviti uspomene uz prigodne božićne pozadine. Fotografiranje će trajati sve do 16 sati, pružajući obiteljima i prijateljima savršenu priliku za stvaranje blagdanskih uspomena.

Oglas

U isto vrijeme, na Trgu dr. Franje Tuđmana bit će pripremljen humanitarni kotlić. Ovo je prilika da se uz toplo jelo i dobro društvo učini i dobro djelo, s obzirom na to da će prikupljena sredstva biti namijenjena onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U 15 sati ljubitelji nogometa moći će pratiti “Božićni nogometni turnir” na igralištu Laktinac.

Kako dan odmiče, u 17 sati, svi su pozvani na paljenje četvrte adventske svijeće na trgu Giardin. Ovaj simboličan čin bit će prilika za zajedništvo i prisjećanje na pravu suštinu božićnih blagdana.

Za kraj, od 18 do 22 sata, glazbeni program grupe “Millenium” ispunit će Karlobag melodijama i pjesmama koje su sinonim za božićno veselje. “Čarobni božićni dan” u Karlobagu obećava toplo i veselo okupljanje, ispunjeno aktivnostima koje će razveseliti i najmlađe i one starije.

L.O.