Castle Rock Festival 2024: Glazbeni spektakl u Brinju uz nastup Parnog valjka

0

U Brinju će se i ove godine, 12. i 13. srpnja, održati popularni Castle Rock Festival 2024, koji će okupiti ljubitelje rock glazbe iz cijele regije. U organizaciji Udruge glazbenika Notalika, uz podršku Turističke zajednice općine Brinje i samih općinskih vlasti, festival obećava dva dana vrhunske zabave i glazbenog užitka.

Prvi dan festivala, 12. srpnja, na igralištu Osnovne škole Luke Perkovića, obilježit će koncert legendarne grupe “Parni valjak”, čime se ovaj band po prvi puta predstavlja u Ličko-senjskoj županiji nakon smrti nezaboravnog Akija Rahimovskog. Uz novog pjevača Igora Drvenkara i svježe hitove, “Parni valjak” nastavlja približavati svoju glazbu vjernoj publici, držeći se visokih produkcijskih i izvedbenih standarda. Ulaznice za ovaj događaj dostupne su na platformi eventim.hr.

Oglas

Osim što festival nudi kvalitetnu glazbu, posebna pažnja posvećena je i inkluzivnosti. Osobe s invaliditetom i djeca do 8 godina uživat će u besplatnom ulazu. Organizatori naglašavaju važnost dostupnosti kulture i zabave svima, što Castle Rock Festival čini ne samo glazbenim, već i socijalno osviještenim događajem.

L.O.