Članovi SK Fortica iz Otočca opet su u društvu najboljih

0

Na MORH-ovom strelištu Jamadol jučer je povodom 32. godišnjice formiranja 110. brigade ZNG-a održano natjecanje u gađanju poluautomatskom puškom M 59/66 (tzv. PAP-ovka) na udaljenosti 100 metara. Natjecanje je bilo podijeljeno u dvije discipline, precizno 20 metaka i raspucavanje (finale). Nakon preciznog dijela osam najboljih strijelaca pristupilo je raspucavanju gdje se pucalo u balone promjera 20 cm na udaljenosti 100 metara te su nakon svake serije natjecanje nastavili oni strijelci koji su pogodili balon.

U ukupnom plasmanu pobijedili su strijelci 110. brigade ZNG-a Karlovac s pogođenih 475 krugova dok je ekipa SK Fortica iz Otočca u sastavu Perica Rosandić, Denis Mrla i Zdravko Bogdanić osvojila 2. mjesto s pogođenih 470 krugova. Treće mjesto zauzela je ekipa SK Bastion iz Karlovca.

U pojedinačnom plasmanu pobjednik je Trbušić Davor iz 110. brigade ZNG-a, član SK Fortica Perica Rosandić osvojio je 2. mjesto, dok je trećeplasirani bio Miško Kokalović također iz 110. brigade ZNG-a. Bravo za naše strijelce, nismo niti sumnjali u visoki plasman na ovom natjecanju!

L. O./Z.B.