ČONDIĆ: Hrvatsku možemo voditi mi kojima je Hrvatska u krvi a ne u džepu

1

U vojarni kulture HV u Kninu Hrvatska stranka prava održala je predizborni skup.

Kako kaže Mirko Čondić nositelj liste HSP-a za IX. Izbornu jedinicu oduševljen je i iznenađen velebnim skupom koji je po njegovim ocjenama ali i mišljenjima brojnih stanovnika Knina zasjenio skupove svih ostalih nezavisnih kandidatskih i stranačkih lista u toj izbornoj jedinici.

Po slobodnim procjenama okupilo se više od 400 članova i simpatizera stranke koje je pozdravio povjerenik HSP za grad Knin pukovnik Mile Maloča koji je istaknuo da je nositelj liste Mirko Čondić jedina osoba koja će u Hrvatskom saboru štititi interese hrvatskih branitelja, ali i radnika ,seljaka, studenata i svih pokradenih i poniženih Hrvata.

Treći na listi HSP-a Stipe Peran, umirovljeni specijalac MUP-a izrazio je žaljenje zbog svog pritvorenog i osuđenog zapovjednika generala Mladena Markača i pozvao nazočne da u ovom teškom trenutku za domovinu daju povjerenje ljudima sa liste broj 12. u IX. izbornoj jedinici jer je to lista sastavljena od ratnika i sposobnih školovanih ljudi koji znaju kako se trebaju štititi nacionalni interesi.

„U nama se akumulira nova nacionalna sila i ponos koja se temelji prolivenom krvlju i životima iz svih Hrvatskih obrambenih ratova. Ma kome je vrana mozak popila-16 -godišnji vladari ? Što u Hagu rade hrvatski generali, kome Beograd sudi, a koga Bruxelles hrani? Učite narod slamu žvakati, a ne žito blagovati”, kazao je Mirko Čondić, dodavši: „U nedjelju izađite na birališta, izaberite HSP, najstariju stranku u Hrvata koja se nikad nije ogriješila o svoj narod, niti će. Birajte listu broj 12, listu HSP-a, jer Hrvatsku državu možemo voditi mi kojima je hrvatska u krvi, a ne u džepu, mi koji smo iznikli iz „Oluje“, oslobođenja i suverenosti, mi koji provodimo politiku pobjede, ponosa, mi koji ne pristajemo biti žrtve okolnosti“.

Dražen Prša