Crveni križ Gospić razveselio djecu u bolnici i uručio zahvalnicu za humanitarni doprinos

0

Crveni križ Gospić obilježio je još jednu godinu svojeg humanitarnog rada posjetom Odjelu pedijatrije Opće bolnice Gospić. U sklopu svoje tradicionalne aktivnosti, članovi su podijelili paketiće i na taj način obradovali djecu koja borave na odjelu. Ova plemenita gesta dio je šireg programa Crvenog križa koji ima za cilj pružanje podrške i olakšanja najmlađima u bolničkim uvjetima.

Osim toga, u znak priznanja za dugogodišnju suradnju i nesebičan doprinos, Crveni križ Gospić uručio je Općoj bolnici Gospić “Jubilarnu zahvalnicu”. Ovo priznanje simbolizira zahvalnost za kontinuiranu podršku bolnice u ostvarivanju humanitarnih ciljeva organizacije. Zahvalnica je znak da je solidarnost i suradnja između ove dvije institucije ključna u pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Posjet volontera Crvenog križa bila je prilika za podizanje svijesti o važnosti humanitarnog rada i poticanje zajednice na daljnje uključivanje u aktivnosti koje doprinose boljitku društva. Srdačnost i osmijesi na licima djece bili su najveća nagrada za članove Crvenog križa, koji su još jednom pokazali kako male geste mogu donijeti veliku radost i olakšanje u živote ljudi.

L.O.