D. Nekić: Puna potpora dr. Milinoviću u kandidaturi za župana!

Imenovanje gradonačelnika Senja Darka Nekića na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu uprave izazvalo je brojne pozitivne reakcije. U razgovoru za Lika online Nekić je istaknuo neke dosad nepoznate detalje.

– Zahvalio bih se svima koji su sudjelovali u postupku mojeg imenovanja, ŽO HDZ-a na čelu sa dr. Milinovićem i u konačnici premijerom g. Plenkovićem koji je to odobrio. Zahvaljujem im se što su mi ukazali povjerenje da obavljam tu časnu i odgovornu funkciju. Osim što sam imenovan državnim tajnikom donijeta je odluka da ću vršiti dužnost v.d. ministra dok se ne izabere novi ministar, kazao je Nekić.

Nastavak ispod oglasa

Zamoljen za komentar u vezi kandidature dr. Milinovića na mjesto župana Ličko-senjske županije Darko Nekić ističe kako on ima njegovu punu potporu.

– Svi kandidati koje je ŽO HDZ predložio imaju moju potporu. Ja sam HDZ-ov državni tajnik, donedavno i gradonačelnik Senja i svi kandidati na svim razinama imaju moju potporu. Svakako smatram da je dr. Milinović dobar kandidat za tu funkciju, zaključio je Nekić.

L.O.