Danas manjinski izbori za jedinice lokalne i regionalne samouprave

2

Danas se održavaju izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Glasa se na 3.730 birališta i to do 19 sati.

Državno izborno povjerenstvo će na svojim stranicama u 12 i u 17 sati objaviti podatke o odzivu birača, a rezultati će biti objavljeni nakon što ih utvrde mjerodavna izborna tijela.

Oglas

Na području Grada OTOČCA određuju se sljedeća biračka mjesta:

1. biračko mjesto broj 1 u zgradi Gackog pučkog otvorenog učilišta (prizemno) u Otočcu, koje obuhvaća birače srpske nacionalne manjine s prebivalištem u gradu Otočcu, Prozoru, Čovićima, Ličkom Lešću, Sincu, Ramljanima, Glavacima, Doljanima, Škarama i Podumu

2. biračko mjesto broj 2 u zgradi Lovačkog društva „Vepar“ u Brlogu, koje obuhvaća birače srpske nacionalne manjine s prebivalištem u Brlogu, Brloškoj Dubravi, Drenovom Klancu, Hrvatskom Polju i Kompolju.

3. biračko mjesto broj 3 u zgradi Lovačkog dom u Dabru, koje obuhvaća birače srpske nacionalne manjine s prebivalištem u Dabru.

4. biračko mjesto broj 4 zgradi Područne škole u Ponorima, koje obuhvaća birače srpske nacionalne manjine s prebivalištem u Ponorima, Švici, Gorićima, Lipovlju i Kuterevu.

/ b /