Djed Božićnjak posjetio senjske vrtićare

0

Radost i veselje ovih predblagdanskih dana prevladava i u Dječjem vrtiću Travica. Da bi u što boljem svjetlu pokazali svojim roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima što su sve naučili ove godine, senjskim je vrtićarima za tu potrebu poslužio veliki hodnik Osnovne škole S. St. Kranjčević Senj.

Tamo su mališani održali priredbu koju su uz puno truda pripremili sa svojim odgojiteljicama. Bilo je tu puno pjesme, plesa, igrokaza i recitacija kojima su djeca dozivala Djeda Božićnjaka.

 Djedica nije mogao odoljeti želji mališana da ih posjeti, a kako je baš prolazio kroz Senj, navratio je posjetiti vrtićare tijekom priredbe.

Ugledavši Djeda Božićnjaka kako se kroz brojnu publiku „probija“ do bine, djeca od uzbuđenja nisu skidala smiješak s lica.

Djedica je s mališanima razgovarao o njihovim božićnim željama i o tome jesu li uopće „zaslužili“ poklon, a također je s njima i zaplesao.

Vrtićari su Božićnjaka vrlo brzo uvjerili da su bili dobri i vrijedni tijekom cijele godine, a on im je iz svoje velike vreće podijelio slatkiše i obećao ih posjetiti dogodine.

A.P.