Doček Nove godine u podne na Baškim Oštarijama je bez premca

2

Baške Oštarije samo su potvrdile izniman rejting među brojnim posjetiteljima koji su došli ispratiti staru 2018. i  pozdraviti Novu godinu. Na prostoru ispred hostela okupilo se danas više od 500 ljudi svih uzrasta pristiglih iz cijele Like, primorja, sa otoka… Za najmađe posjetitelje  poduzeće „Vegium“ je uz brojne slastice priredilo i besplatnu vožnju kočijom koje je danas imala puno, puno razdraganih putnika. Bilo je tu i mnoštvo balona u koje su se ubacivale ispisane želje. S „dospjećem“ dogodine!

Među mnoštvom zatekli smo i dobro raspoloženog načelnika Općine Karlobag Ivana Tomljenovića-Mimu sa suradnicima koji je došao uputiti najbolje želje svima koji su bili dio dočeka 2019. u podne na Baškim Oštarijema. Delicije su oduvijek bile dio čarobnog ozračja ovoga hostela, a isto tako bilo je i danas. 

Čini se da bi vrijedni i  umiješni organizatori naredne godine trebali tražiti još veći prostor za sve koji vole i žele doći na Oštarije. Tako su Baške Oštarije danas polako tonule u prvi suton, „okupane“ dobrom feštom, izabranim delicijama i najboljim željama za novo ljeto. Goste je zabavljala grupa „Mirakul“.

L.O.