Don Kaćunko dobio novi sponzorski auto

Da i pop može imati status pop zvijezde, potvrđeno je na primjeru popularnog svećenika don Anđelka Kaćunka, koji je prije nekoliko dana sjeo za upravljač novoga modela opel astre, koju jednim dijelom sponzorira autokuća Auto Will iz Zagreba.

– Ne mislim da sam ViP-pop, ali sam prihvatio ponudu Auto Willa za šest mjeseci besplatne vožnje nove astre, koju ću poslije otkupiti na kredit. Godinama vozim astru i stari model zamjenjujem novim upravo u autokući Auto Will, pa su valjda nakon niza godina osjetili potrebu da mi, kao starom kupcu, ponude takvu pogodnost – rekao je  don Anđelko Kaćunko za Večernji.hr. Zaljubljenik u opel astru, don Anđelko Kaćunko, sada se ipak odlučio za dizelaša.

Nastavak ispod oglasa

– Dosad sam uvijek vozio benzince, ali ovo je ugodna promjena. Dovezao sam staru astru benzinca i odvezao novu turbodizel – kaže Kaćunko, kojemu će razlika u potrošnji između benzinca i dizelaša dobro doći na čestim relacijama Gospić – Zagreb jer, kako je nemirna duha i voli vožnje automobilom, često iz Gospića dolazi u Zagreb.

– Ona stara astra imala je 140 konjskih snaga, lijepo je vukla, ali i srkala benzin – kaže Kaćunko.

A njegove stare astre sjetit će se mnogi zbog posebnih registracijskim pločicama s natpisom ZG-ANGELO, koje su uzburkale duhove, a koje je popularni Kaćunko također dobio od jednog svog prijatelja gospodarstvenika na dar.

– Dar sam tada prihvatio, bila je to dobra fora, koju mnogi nisu bili kadri shvatiti, a kada im je trajanje isteklo, vratio sam ih, jer nemam novca za takav luksuz – kaže Kaćunko. Inače, mnoge autokuće izlaze ususret svećenicima pri kupnji automobila različitim popustima jer oni godišnje prijeđu mnogo kilometara i dobri su klijenti.