Dragovoljci s Raba opet pomažu Ličanima

Unatoč visokim temperaturama zraka i pravoj ljetnoj sparini, najuporniji ne posustaju. Prolaskom pored spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Ljubovu vidljivi su tragovi novih radova. O čemu je riječ definirao nam je Pajo Brkljačić, predsjednik Kluba veterana 118. brigade  Zbora narodne garde Gospić.

-Radimo na fugiranju i uređenju glavnog zida pored spomenika. Ukoliko se pronađu mogućnosti svakako ćemo na tome dijelu učiniti i nove zahvate. Osim nas dragovoljaca iz Gospića, ruku pomoći pružili su nam dečki s područja Grada Raba. Iskreno se zahvaljujem svima njima i predsjedniku Bepu jer su se i ovoga puta, kao i toliko puta ranije odazvali akciji kojom otimamo zaboravu borbe u kojima s branila i stvarala Hrvatska.

Nastavak ispod oglasa

Također se moram zahvaliti i poduzeću „Komunalac“ iz Gospića i direktoru Milanu Mataiji Mikaču jer su se kao i puno puta ranije spremno odazvali i pomogli nam i u ovoj akciji. Na kraju moram dodati da su dragovoljci s Raba ovdje bili kada nam je bilo najteže i dijelili s nama dobro i zlo, nažalost najviše zlo. Danas su opet s nama i na tome im se svima iskreno zahvaljujemo, istaknuo je Pajo Brkljačić, predsjednik Kluba veterana 118. brigade ZNG Gospić.

M.S.