Edukativna radionica za energetsku obnovu obiteljskih kuća u Gospiću

0

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u suradnji s Ličko-senjskom županijom, najavljuje organizaciju edukativne radionice posvećene energetskoj obnovi obiteljskih kuća. Radionica ima za cilj informirati i educirati građane o mogućnostima prijave na javni poziv za financijsku podršku projekata energetske obnove.

Ovaj važan događaj održat će se 7. ožujka 2024. godine u 18 sati, u prostorijama Kulturno Informativnog Centra u Gospiću, smještenog na adresi Budačka ulica 12. Očekuje se velik interes građana, s obzirom na sve veću potrebu za energetskom učinkovitošću i smanjenjem troškova života.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, zainteresirani se pozivaju da svoje prisustvo potvrde najkasnije do 5. ožujka 2024. godine, slanjem prijave na e-mail adresu: prijave@licko-senjska.hr. Ovo je izvrsna prilika za sve vlasnike obiteljskih kuća koji planiraju ulagati u energetsku obnovu, da dobiju sve potrebne informacije iz prve ruke i saznaju više o dostupnim sredstvima i poticajima.

L.O.