EKSKLUZIVNO Dan nakon što je Nadzorni odbor imenovao Vrkljana za direktora, Lika ceste platile Šutiću dodatnih 200 tisuća kuna

0

Polako se otkrivaju tajne imenovanja Josipa Vrkljana za direktora Lika cesta. Poznata je činjenica da je bivši saziv Nadzornog odbora bez većinskog udjeličara ( Županije koju zastupa župan Milinović ) 14.11.2018. godine imenovala ponovno Josu Vrkljana za direktora. Mediji su tada pisali da je to napravljeno sve u dogovoru sa Šutićem s kojim se Vrkljan tih dana intenzivno družio. Vrlo je zanimljiva činjenica kako je baš dan nakon imenovanja Vrkljan platio Šutiću oko 200 tisuća kuna.

Šutiću očito nisu bitni ljudi već samo vlastiti profit. Hoće li se istražiti svi radovi koje je radio za Lika ceste?

Ekskluzivno smo u posjedu dokumenta-Ugovora između Lika cesta i  MID – a koji je zastupan po vlasniku Branislavu Šutiću. Da stvar bude još gora samo dan nakon što je postao direktor, a direktor je postao 14.11. , slijedećeg dana 15.11. Lika ceste plaćaju Šutićevoj firmi račun od 193.861,19 kn. Ovo je još jedan dokaz kako Šutić koristi institucije… S druge strane, mnogi su upravo optuživali Milinovića da mu to omogućava, što se u ovom slučaju pokazalo kao velika neistina. Pitanje je što će nova Uprava sve zateći u Lika cestama i hoće li pokrenuti reviziju svih Ugovora pa tako i Šutićevih i utvrditi je li bilo nepravilnosti.  Lika ceste su očito bile bankomat koji nova Uprava želi zaustaviti i dovesti situaciju na čistac.

Kako je pisao portal Gacka 053, slična stvar se događa u Senju gdje je gradonačelnik Sanjin Rukavina dao posao preko izvođača radova Branislavu Šutiću.

L.O.