EU Info štand u Gospiću

0

Gospić – Kako bi Republika Hrvatska završila proces pristupanja Europskoj uniji, nužno je da većina hrvatskih građana na predstojećem referendumu podrži članstvo Hrvatske u obitelji 27 zemalja Europske unije.

Kako bi odluka koju ćete donijeti bila utemeljena na relevantnim informacijama i činjenicama što donosi članstvo Hrvatske u Europskoj uniji, Savjet za europske integracije LSŽ vas poziva da  se pridružite u subotu, 21. siječanja, na dan uoči referenduma u vremenu od 10 – 12 sati na EU Info štandu koji će biti organiziran na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

Na info štandu će svi nazočni dobiti informativne materijale s pitanjima i odgovorima o utjecaju članstva u Europskoj uniji na život hrvatskih građana, kao i sve relevantne publikacije o Europskoj uniji i hrvatskom pristupnom procesu u izdanju Ministarstva vanjskih i europskih poslova. U neposrednom kontaktu s predstavnicima savjeta dobit ćete informacije o Europskoj uniji i odgovore na vaša pitanja vezana uz predstojeći referendum, kao i imati priliku razmijeniti mišljenja o vašim očekivanja od članstva Hrvatske u Europskoj uniji.

Za potrebe informiranja o pristupanju Europskoj uniji Savjet za europske integracije osigurao je dovoljan broj publikacija i informativnog materijala koji je dostupan svima u gradskim i općinskim središtima te putem Euro info točaka smještenih pri gradskim i općinskim knjižnicama, u zgradi Ličko – senjske županije i na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću.

Lika Online/Savjet za europske integracije