Evo što nas sve očekuje na svečanom zatvaranju 363. senjskog mesopusta

Svečano zatvaranje 363. senjskog mesopusta održat će se danas, na Mesopusni utorak, uz maškarane povorke, program i zabavu.

Turistička zajednica grada Senja, Grad Senj i Karnevalski odbor grada Senja pozivaju sve ljubitelje maškaranog slavlja da se pridruže mesopusnoj maškaranoj povorci koja kreće u 16:30 sati od Velikih vrata do Trga Dvorac. Tamo će se održati prigodni program te predstavljanje novog broja humoristično-satiričnog lista Metla i škavacera. Nakon toga, u restoranu Krešimir, slijedi zabava uz Duo Mirakul.

Nastavak ispod oglasa

“Mesopust biži, ki ča dobije nek drži” – poručuju organizatori i pozivaju sve ljude da se pridruže u oproštaju od ovogodišnjeg mesopusta.

Grad Senj, Turistička zajednica grada Senja i Mesopusna udruga Mrkači također pozivaju sve ljubitelje maškara da se pridruže mesopustu u Svetom Jurju. Članovi Mesopusne udruge Mrkači će tradicionalno uz muziku i pošalice obilaziti kućanstva u Svetom Jurju, a završnica svetojurskog šušura započinje od 20 sati u sali Vatrogasnog doma gdje će se mesopustu suditi za sve loše što se dogodilo u protekloj godini.

Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se Trio Marinero, a najbolje maske i plesači bit će nagrađeni. Jelo i piće za sve posjetitelje bit će besplatni.

Budite dio tradicije i pridružite se mesopustu u Senju i Svetom Jurju, te zajedno obilježite kraj petog godišnjeg doba.

L.O.