Evo zašto Željko Popović ne prestaje napadati župana Darka Milinovića

0

Željko Popović i njegov opskurni portal „Slobodna lika“ iz dana u dan nastavlja s napadima na ličko-senjskoj župana Darka Milinovića i njegovu obitelj.

Iako je jasno vidljivo da Popović „gura“ za HDZ, mnogim HDZ-ovcima nije drago da ih takav jedan „medij“ promovira. Jasno je da se HDZ javno ne smije ograditi od Ž. Popovića jer bi se u tom slučaju našao na udaru njegovog „portala“. Tek sramežljivo se ovih dana na jednom drugom portalu oglasio predsjednik ličkog HDZ-a Marijan Kustić i pozvao da se u političkoj utakmici ne napadaju obitelji kandidata…

Osim što iz svih snaga „gura“ za HDZ, Popović ima još 50 tisuća razloga da napada Darka Milinovića. Toliko je, naime, u kunama teška pravomoćna presuda koju je ovih donio Županijski sud u Puli protiv portala Slobodna lika. Sud u Gospiću u prvostupanjskom postupku Popoviću je dosudio globu od 7 tisuća kuna, da bi nakon žalbe tužitelja i tuženika kazna bila povećana na 50 tisuća kuna. Ovom presudom dug koji Željko Popović i njegov portal zbog klevetanja moraju platiti Darku Milinoviću popeo se na preko 100 tisuća kuna.  Kako neslužbeno doznajemo, to nije sve, za nekoliko dana Popović će dobiti još jednu presudu prema kojoj će Milinoviću morati isplatiti više od 170 tisuća kuna. Ako bude proglašen krivim, a svi dokazi upućuju da je klevetao Milinovića i njegovu obitelj, Popović će za samo nekoliko parnica morati isplatiti nešto manje od 300 tisuća kuna odštete.

Željko Popović i gospićki gradonačelnik Karlo Starčević ne kriju prijateljstvo. Nakon što je Starčević ispao iz mogućih kombinacija i sudjelovanja na izborima kao dio koalicije Bure promjena, portal Slobodna lika počeo je sa napadima na gradonačelnike Novalje i Otočca, Antu Dabu i Stjepana Kostelca.

Iz svega ovoga je sasvim jasno da su Željko Popović i njegov portal „alatka“ kojom se neke stranke i pojedinci obračunavaju sa neistomišljenicima. Daljnje sudske tužbe Popovića će svakako  natjerati na razmišljanje da se počne baviti s nekim profitabilnijim poslom.

L.O.