FOTO Na pomolu veliki skandal: Pod okriljem mraka na gospićkom gradskom smetlištu strojevi zemljom zatrpavaju opasni otpad

Portal Lika online zaprimio je sinoć na mail video prilog i fotografije snimljene u kasnim popodnevnim satima na kojem je vidljivo da više strojeva užurbano rade na zatrpavanju otpada salonita na gradskom smetlištu.

Sve to događa se pod okriljem mraka i nakon što je direktor Komunalca Milan Matajija demantijem za jedan lokalni medij ustvrdio kako se sve radi po zakonu. Na fotografijama, i videoprilogu koji ćemo objaviti u toku dana i laiku je vidljivo da teška mehanizacija samo zatrpava smetlište, tj. da se otpad ne zbrinjava po za to predviđenoj proceduri.

Nastavak ispod oglasa

Direktor Komunalca Gospić Milan Mataija danas za 9.01 sati medijima je najavio press konferenciju pod nazivom “Funkcioniranje odlagališta gradskog otpada Rakitovac”.

Press konferencija bi mogla biti vrlo zanimljiva i sa puno pitanja na koja možda neće biti odgovora. Osim Grada Gospića i komunalne firme komentar na događanja na gradskom smetlištu zatražit ćemo i od svih nadležnih državnih službi i institucija.

L.O.